سکنجبین سیر

images

سکنجبین سیر
مواد لازم:
دانه‌های سیر 180 گرم، سرکه کهنه انگوری500 گرم، عسل 750 گرم.
طرز تهیه:
سیر را خرد کرده با 250 گرم سرکه، به مدت 4 روز در ظرف بلوری بخیسانید و با فشار صاف کنید. مابقی سرکه را روی تفاله باقیمانده ريخته و پس از 4 روز مجدداً صاف کنید. دو محلول صاف کرده را مخلوط کرده سپس عسل را به آن اضافه ‌کنید تا حل شود. مقدار خوراک از این سکنجبین 30-20 گرم در روز است.
• این سکنجبین برای بیماری سیاتیک مفید است.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

نماد اعتماد الکترونیکی

تمامی كالاها و خدمات این فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌ باشند و فعالیت‌ های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

بر اساس ماده 23 قانون حمایت از حقوق مولفان، کلیه آثار ارائه شده توسط سایت با مجوز نشر از صاحب امتیاز اثر می باشد.

خبرنامه