خورش قورمه سبزی

th0EDXCXZ0


مواد لازم:
لوبیا قرمز یا لوبیا چشم بلبلی 1 لیوان، گوشت گوسفند 250 گرم، پیاز متوسط 1 عدد، سبزی قورمه پاک شده 1 کیلو، روغن زیتون 8 قاشق غذاخوری، لیموعمانی مغز شده 4 قاشق غذاخوری، دارچین، زعفران، زیره سیاه از هر کدام نصف قاشق چای‌خوری، نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم.
طرز تهیه:
لوبیا را که از شب قبل خیس داده‌اید روی حرارت بگذارید تا بپزد، به‌طوری‌که پس از پخته شدن، آب آن خشک شود. سپس پیاز و گوشت را خرد کنید و به همراه چند لیوان آب در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. حال شعله را کم کنید و سبزی، لوبیا، نمک، فلفل و ادویه‌ها به جز زعفران را به خورش اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم به آرامی‌ به ‌جوش آید و بپزد. پس از پختن، لیموعمانی و زعفران را به غذا اضافه کنید و آن را هم بزنید. سپس روغن زیتون را روی خورش بریزید و حرارت را کم کنید تا خورش جا بیفتد و روغن تمام سطح آن را بپوشاند.

دیدگاه‌ها   

+3 #1 سما 1395-08-15 12:01
با سلام.
طبق نوشته بالا دیگه سبزی نیازی به سرخ کردن نداره؟
و سوال دیگه ای که داشتم اینه که نمک اگه در همان ابتدای پخت ریخته بشه باعث دیر پز شدن گوشت نمیشه؟
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

نماد اعتماد الکترونیکی

تمامی كالاها و خدمات این فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌ باشند و فعالیت‌ های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

بر اساس ماده 23 قانون حمایت از حقوق مولفان، کلیه آثار ارائه شده توسط سایت با مجوز نشر از صاحب امتیاز اثر می باشد.

خبرنامه