خورش شش انداز

مواد لازم:
پياز متوسط 4 عدد، شكر 2 استکان، تخم‏مرغ و روغن و آب به مقدار لازم.
طرز تهیه:
پیازها را خرد کرده و پيازداغ فراوان خوش‌رنگ درست نمایید. شكر و زعفران را در آب حل كرده و پيازداغ‏ها را در آن بپزید. موقع برداشتن، براى هرنفر دو تخم‏مرغ را شكسته و به غذا اضافه کنید. چند دقيقه در ظرف را بگذارید كه تخم‌مرغ‌ها پخته و غذا حاضر شود. اين خورش خوشمزه و لذيذ بوده و زود آماده مي‌شود.
نکته: تخم‏مرغ آن به میزان اشتهاى افراد ريخته مي‌شود و دو تخم‏مرغ براى هر نفر شرط كلى نمي‌باشد.

دیدگاه‌ها   

0 #5 مدیر سایت 1394-08-06 14:53
باسلام خدمتzeezeeعزیز
غذاهایی که بیشتر گذاشته میشود غذاهایی میباشد که اصولا همه طبعها میتوانند استفاده کنند مگر شخص خاصی که مشکل خاصی داشته باشدکه برای اون شخص باید تدابیراختصاصی نوشته شود.
نقل قول کردن
0 #4 zeezee 1394-08-04 09:57
سلام .. لطفا در پايان اموزش همه خوراكها اشاره كنيد كه براي چه طبع و بيماريها مناسب است . ممنون.
نقل قول کردن
+1 #3 آزاده فراهانی 1394-02-01 16:08
سلام مرسی از خبرنامه که میفرستین من تمام مطالب را مخصوصا غذاهای خوبی که دستورش میذارین برای تمام دوستانم از طریق وایبر میگذارم بازم تشکر میکنم طرفداران طب سنتی
نقل قول کردن
0 #2 م.H 1393-09-09 22:43
سلام . تشکر
نقل قول کردن
0 #1 الهام 1393-02-05 18:32
هفته ای یکباربرای صبحانه درست میکنم خیلی مقویه.ممنون
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

نماد اعتماد الکترونیکی

تمامی كالاها و خدمات این فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌ باشند و فعالیت‌ های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

بر اساس ماده 23 قانون حمایت از حقوق مولفان، کلیه آثار ارائه شده توسط سایت با مجوز نشر از صاحب امتیاز اثر می باشد.

خبرنامه