خورش کدو بادمجان

مواد لازم:
بادمجان رسیده 7 عدد، کدو خورشی 2 عدد، پیاز متوسط 1 عدد، گوجه‌فرنگی رسیده 3 عدد، گوشت گوسفند 250 گرم، روغن زیتون 5 تا 6 قاشق غذاخوری، نمک و زردچوبه و زیره سیاه به مقدار لازم، دارچین، هل و زعفران هر کدام نصف قاشق چای‌خوری، غوره یا آبغوره یا گرد غوره به میزان دلخواه، پونه کوهی یا نعناع خشک 1 قاشق غذاخوری.

طرز تهیه:
بادمجان‎ها را پوست کنید و به صورت طولی یا عرضی خرد کرده و روی آن نمک بپاشید و دو سه ساعت در آب سرد قرار دهید تا آب سیاه شود، این کار را تا زمانی که دیگر آب سیاه نشود ادامه دهید. سپس آن‎ها را از آب خارج کنید و بشویید. کدو‌ها را هم به صورت طولی یا عرضی خرد کنید و به همراه بادمجان‎ها در ماهیتابه بچینید. سپس آب و روغن را به آن‎ها اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزند، طوری‌که پس از پخته شدن، آب آن بخار شده و به روغن بیفتد. حال در ظرف دیگری که پیاز و گوشت را پخته‌اید، کدو و بادمجان‎ها را بچینید و یک عدد گوجه‌فرنگی را حلقه کنید و روی آن‎ها قرار دهید. بقیه گوجه‌فرنگی‌ها را به همراه نعناع یا پونه و نصف لیوان آب در مخلوط‌کن کاملاً مخلوط کنید. سپس مخلوط گوجه‌فرنگی را به ‌همراه نمک و ادویه‌ها روی کدو و بادمجان‎ها بریزید و آن‎ها را روی حرارت قرار دهید. پس از به جوش آمدن، حرارت را کم کنید و اجازه دهید خورش خوب جا بیفتد. یک ربع مانده به آماده شدن غذا، روغن و آبغوره را به آن اضافه کنید.
نکته: اگر از غوره استفاده می‌کنید باید آن را زودتر به غذا اضافه کنید تا کاملاً پخته شود و به غذا طعم دهد.

دیدگاه‌ها   

0 #4 مدیر سایت 1393-02-27 00:45
با سلام
چیزی ک ه شما میبینید غوره میباشد.
نقل قول کردن
0 #3 الهام 1393-02-18 13:47
سلام گلم احساس کردم توی عکس لپه هست.
نقل قول کردن
0 #2 مدیر سایت 1393-02-17 23:19
سلام الهام جان ممنون از دقت نظرتون.
اما واقعا این غذا لپه ندارد.
نقل قول کردن
+3 #1 الهام 1393-02-10 19:22
سلام عزیزمٰ در قسمت مواد لازم لپه رو از قلم انداختید.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

نماد اعتماد الکترونیکی

تمامی كالاها و خدمات این فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌ باشند و فعالیت‌ های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

بر اساس ماده 23 قانون حمایت از حقوق مولفان، کلیه آثار ارائه شده توسط سایت با مجوز نشر از صاحب امتیاز اثر می باشد.

خبرنامه