پالوده

images

پالوده
مواد لازم:
نشاسته 1 پیمانه، شکر یا عسل 2 پیمانه، آب 2 پیمانه، عرق بیدمشک 1 پیمانه، گلاب نیم پیمانه، هل و زعفران به مقدار لازم.
طرز تهیه:
نشاسته را در آب حل کرده و با شکر یا عسل و آب روی حرارت گذاشته و مرتب هم بزنید تا بجوشد. هل و گلاب یا عرق بیدمشک را به آن افزوده و بگذارید دوباره بجوشد و غلیظ شود. آنگاه آن را در ظرف مناسب ریخته و در یخچال قرار دهید تا سرد شود. سپس آن را با چاقوی تیزی به شکل
لوزی
برش زده و در دیس بکشید. در صورت تمایل می‌توانید نیمی از آن را در ظرف کشیده و دم‌کرده زعفران را به نیم دیگر آن اضافه کنید و خوب به هم بزنید و مایع زردرنگ را روی مایع اول که کمی سرد و سفت شده بریزید. در این صورت پالوده حاصل پس از برش در دو رنگ سفید و زرد دیده می‌شود

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

نماد اعتماد الکترونیکی

تمامی كالاها و خدمات این فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌ باشند و فعالیت‌ های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

بر اساس ماده 23 قانون حمایت از حقوق مولفان، کلیه آثار ارائه شده توسط سایت با مجوز نشر از صاحب امتیاز اثر می باشد.

خبرنامه