کلم پلو

19

کلم پلو
مواد لازم:
برنج 4 پیمانه، کلم برگ خرد شده 3 لیوان، هویج متوسط 1 عدد، پیاز متوسط 1 عدد، گوجه‎فرنگی 2 عدد، سبزی پلویی خرد شده 1 لیوان، سیب‌زمینی برای ته دیگ، عدس نصف لیوان، نمک به مقدار لازم، ادویه خورشی 1 قاشق چای‌خوری، روغن کنجد یا زیتون 7 قاشق غذاخوری، زیره، زعفران، دارچین، هل و فلفل سیاه هر کدام نصف قاشق چای‌خوری، شوید خشک 2 قاشق غذاخوری، ریحان خشک 1 قاشق مرباخوری.
طرز تهیه:
ابتدا عدس را بپزید، به‌طوری‌که پس از پختن، آب آن خشک شود. سپس کلم، هویج، پیاز و گوجه‌فرنگی را جداگانه خرد کنید و به همراه یک لیوان آب در قابلمه بریزید و روی شعله اجاق بگذارید تا به جوش آید و آرام‌آرام بپزد. نمک و ادویه‌ها را هم اضافه کنید و در انتها روغن را بیفزایید
و اجازه دهید مخلوط جا بیفتد و بعد عدس پخته شده را به آن اضافه کنید. برنج را آبکش کرده و کف قابلمه کمی ‌روغن بریزید و سپس سیب‌زمینی‌های حلقه شده را درون آن قرار دهید و روی آن را به ترتیب با برنج، زعفران آب کرده، سبزی‌های خشک، سبزی خرد شده و مخلوط تهیه شده بپوشانید. لایه‌های بعدی را به همین ترتیب تکرار كرده بگذارید غذا دم بکشد. در انتها کمی روغن ‌روی آن بریزید و آن را در دیس بکشید و مورد استفاده قرار دهید.
نکته: به جای سبزی تازه می‌توان از سبزی خشک شامل مخلوطی از تره، جعفری، شوید، ریحان، ترخون و مرزه در لابه‌لای پلو استفاده کرد. از آنجا که سبزی خشک بسیار معطر است باید از آن به میزان کم استفاده شود.
• افراد مبتلا به بیماری‌های سوداوی باید این غذا را کمتر مصرف کنند.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

نماد اعتماد الکترونیکی

تمامی كالاها و خدمات این فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌ باشند و فعالیت‌ های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

بر اساس ماده 23 قانون حمایت از حقوق مولفان، کلیه آثار ارائه شده توسط سایت با مجوز نشر از صاحب امتیاز اثر می باشد.

خبرنامه