سوپ شلغم

مواد لازم : شلغم 500 گرم، جو پوست کنده 1 پیمانه، سبزی جعفری و اسفناج 200 گرم، پیاز متوسط 1 عدد، پونه کوهی 1 قاشق غذاخوری، روغن زیتون5 تا 7 قاشق غذاخوری، هویج فرنگی متوسط 2 عدد، نمک و زردچوبه به مقدار لازم، لیموترش تازه به مقدار لازم.

طرز تهیه:

ابتدا جو را پاک کنید و به همراه چند لیوان آب روی حرارت مناسب قرار دهید تا بجوشد سپس پیاز خلال شده و هویج رنده شده را به آن اضافه کنید. پس از چند جوش شلغم را به صورت درشت رنده و یا ریز خرد کنید و در انتها به همراه سبزی ها و پونه کوهی و نمک و زردچوبه به سوپ بیفزایید حرارت را کم کنید اجازه دهید غذا جا بیفتد سوپ را در ظرف مناسبی بکشید و به همراه مقداری روغن زیتون و لیمو ترش تازه میل کنید .

خواص:

این سوپ برای سرما خوردگی مفید بوده و بهتر است قدری فلفل سیاه به آن اضافه شود.

دیدگاه‌ها   

+1 #1 سیده رقیه موسوی 1392-11-10 21:02
اینطوری بهتر میشه شلغم را کنار غذا مصرف کرد. :sigh:
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

نماد اعتماد الکترونیکی

تمامی كالاها و خدمات این فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌ باشند و فعالیت‌ های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

بر اساس ماده 23 قانون حمایت از حقوق مولفان، کلیه آثار ارائه شده توسط سایت با مجوز نشر از صاحب امتیاز اثر می باشد.

خبرنامه