كشك بادمجان كرمانی

th

 

کشک بادمجان کرمانی
مواد لازم:
بادمجان 1 کیلوگرم، چغندر پخته متوسط 3 عدد، سیر 3 حبه، کشک ساییده به مقدار لازم، پودر گردو و پودر بادام هرکدام نصف لیوان، نعناع 3 قاشق مرباخوری، روغن کنجد یا زیتون 6 قاشق چای‌خوری.
طرز تهیه:
بادمجان‎ها را پوست بکنید و به همان روش گفته شده در خورش کدو بادمجان آماده کنید. آن‎ها را بشویید و در ظرف مناسبی بچینید و سیر را به همراه 1 لیوان آب و3 قاشق غذاخوری روغن و مقداری نمک و فلفل و سایر ادویه اضافه کنید و غذا را روی حرارت ملایم بگذارید تا جا بیفتد. حال 2 عدد از چغندرهای پخته شده را به آن اضافه کنید و با گوشت‌کوب کاملاً بکوبید و خوب مخلوط کنید و در انتها کشک را به غذا بیفزایید. مقداری روغن را در ظرفی بریزید و با حرارت بسیار ملایم فقط گرم کنید و کمی ‌زردچوبه را به همراه پودر نعناع به آن اضافه کنید و این مخلوط را به همراه کشک ساییده، زعفران و پودر گردو و بادام برای تزیین غذا به کار بگیرید. برای تزیین بیشتر، کمی‌ چغندر پخته را برش دهید و روی کشک بادمجان بچینید. بهتر است بعد از خوردن کشک بادمجان، چند عدد خرما میل کنید.

دیدگاه‌ها   

0 #1 tini 1397-07-02 13:16
باسلام خیلی ممنون ازینکه این سایت مفید رو طراحی کردین
ای کاش طبع غذاها رو هم ذکر کنید ممنون
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

نماد اعتماد الکترونیکی

تمامی كالاها و خدمات این فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌ باشند و فعالیت‌ های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

بر اساس ماده 23 قانون حمایت از حقوق مولفان، کلیه آثار ارائه شده توسط سایت با مجوز نشر از صاحب امتیاز اثر می باشد.

خبرنامه