پلوی ساده

images

 

پلوی ساده
مواد لازم:
برنج 4 پیمانه، سبوس دوم برنج 1 قاشق غذاخوری سرصاف، روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری، نمک به مقدار لازم.
طرز تهیه:
ابتدا برنج را پاک کنید و سه بار با آب ولرم بشویید (زیاد برنج را مشت نکنید زیرا خرد خواهد شد). به ازای هر پیمانه برنج یک پیمانه آب اضافه کنید. سپس نمک و سبوس را به برنج اضافه کرده و هم بزنید و ظرف را روی حرارت نسبتاً ملایم قرار دهید تا بجوشد. به محض آن که آب برنج خشک شد روغن را اضافه کنید. دم کُنی را بگذارید، حرارت را کم کرده و اجازه دهید برنج دم بکشد. در این زمان، عطر برنج فضای آشپزخانه را پر خواهد کرد.
نکته: بهتر است برنج را حداقل 6 ساعت قبل از پخت بشویید و در آب و نمک بخیسانید و قبل از پختن آب آن را خالی کرده، آب و نمک جدید و سبوس برنج را به آن اضافه نمایید. سبوس دوم برنج را می‌توانید از آسیاب‌های برنج‌کوبی تهیه کنید و پس از الک کردن مورد استفاده قرار دهید.

دیدگاه‌ها   

0 #1 سما 1395-03-31 14:40
سلام. بهترین نوع پخت برنج (مخصوصا برای مزاج سرد و خشک) آبکشه یا کته؟ و میشه از روغن دیگه به جای زیتون استفاده کرد؟
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

نماد اعتماد الکترونیکی

تمامی كالاها و خدمات این فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌ باشند و فعالیت‌ های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

بر اساس ماده 23 قانون حمایت از حقوق مولفان، کلیه آثار ارائه شده توسط سایت با مجوز نشر از صاحب امتیاز اثر می باشد.

خبرنامه