شوید پلو با ماش

IMG 69161

 

 پلو با ماش
مواد لازم:
برنج 4 پیمانه، سبوس دوم برنج 1 قاشق غذاخوری، روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری، ماش350 گرم، نمک به مقدار لازم.
طرز تهیه:
ابتدا ماش را تمیز کرده و بشویید و با دو لیوان آب روی حرارت ملایم قرار دهید تا نسبتاً پخته و آب آن تمام شود. سپس برنج، سبوس برنج، شوید و آب را با ماش مخلوط کرده و در ظرفی مناسب بریزید و روی حرارت مناسب قرار دهید تا بجوشد و آب آن خشک شود. سپس روغن را به آن اضافه کنید و اجازه دهید دم بکشد. می‌توانید ماش را از شب قبل خیس دهید و همزمان با برنج مخلوط و طبخ نمایید.
• این غذا برای افراد کم‌خون و کودکان در حال رشد و افراد مبتلا به چربی خون بسیار مفید بوده و نیز به علت وجود شوید برای ناراحتی‌های گوارشی به ویژه نفخ معده سودمند است.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

نماد اعتماد الکترونیکی

تمامی كالاها و خدمات این فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌ باشند و فعالیت‌ های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

بر اساس ماده 23 قانون حمایت از حقوق مولفان، کلیه آثار ارائه شده توسط سایت با مجوز نشر از صاحب امتیاز اثر می باشد.

خبرنامه