دسر هویج فرنگی

untitled

دسر هويج‌ فرنگي
مواد لازم:
هويج فرنگي 1 كيلوگرم، عسل 3 قاشق غذاخوري، هل سبز ساييده 1 مثقال، گلاب 2 قاشق غذاخوري، زعفران ساييده 2 گرم، مخلوط خلال پسته و بادام و پودر نارگيل روي هم 4 قاشق غذاخوري.
طرز تهيه:
ابتدا هويج‌ها را بخارپز و سپس آن‎ها را له كنيد. عسل را به همراه گلاب، زعفران و هل ساييده به آن اضافه و كاملاً‌ مخلوط كنيد. ضمن مخلوط كردن ‌2 قاشق غذاخوري از مخلوط خلال پسته و بادام و پودر نارگيل را به مرور بيفزاييد. ظرف را تكان دهيد تا سطح مواد صاف شود و آن را به مدت چند ساعت درون يخچال بگذاريد تا خودش را بگيرد. سعي شود بعد از آن يك قاشق غذاخوري روغن زيتون خورده شود.
• اين دسر براي تقويت بينايي بسيار مفيد است.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

نماد اعتماد الکترونیکی

تمامی كالاها و خدمات این فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌ باشند و فعالیت‌ های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

بر اساس ماده 23 قانون حمایت از حقوق مولفان، کلیه آثار ارائه شده توسط سایت با مجوز نشر از صاحب امتیاز اثر می باشد.

خبرنامه