خورش زرشکیه

download

خورش زرشکیه
مواد لازم:
مرغ کامل (تکه نشده) ترجیحاً جوجه جوان مرغ 1 عدد، زرشک 1 لیوان، گشنیز تازه و برگ تازه کاسنی (در صورت دسترسی) به اندازه‌ای که شکم مرغ را پر نماید، نمک و فلفل و دارچین و آویشن به مقدار لازم.
طرز تهیه:
ابتدا مرغ را تمیز کرده و شکم آن را خالی نمایید و بشویید و در حالت عمودی بگذارید تا آب شکم آن خالی شود. سبزی‎ها ‎را شسته و خرد نمایید. زرشک را 10 دقیقه قبل از مصرف بخیسانید و آبکشی نمایید و بگذارید خشک شود. سپس زرشک را با سبزی‌ها مخلوط کرده و داخل شکم مرغ بریزید و شکم آن را بدوزید. نمک و فلفل و دارچین و آویشن را به مرغ اضافه کرده و با 1 لیوان آب بگذارید با حرارت ملایم بپزد. پس از پختن نخ شکم مرغ را بردارید و آن را در دیس بکشید.
• مصرف این غذا برای بیماران دیابتی توصیه می‌شود.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

نماد اعتماد الکترونیکی

تمامی كالاها و خدمات این فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌ باشند و فعالیت‌ های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

بر اساس ماده 23 قانون حمایت از حقوق مولفان، کلیه آثار ارائه شده توسط سایت با مجوز نشر از صاحب امتیاز اثر می باشد.

خبرنامه