قلیه ماهی با ماهی کیلکا

1422903639 58561 21
مواد لازم:
ماهی کیلکا10-5 عدد، پیاز کوچک 1 عدد، سیر 2-3 حبه، شنبلیله 2 قاشق غذاخوری، گشنیز خرد شده 8 قاشق غذاخوری، تمرهندی ترش یا ملس بر حسب ذائقه، گرد لیمو یک قاشق چای‌خوری، نمک و زردچوبه به مقدار لازم.
طرز تهیه:
ابتدا سر ماهی کیلکا را با کارد تیز ببرید و به آرامی شکم آن را باز کرده و استخوان را خارج کرده و در آب سرد بشویید و در آبکش بریزید. مقدار خیلی کمی نمک به آن بپاشید و بگذارید30 دقیقه بماند. سپس پیاز و سیر خرد شده را با زردچوبه کمی تفت دهید و شنبلیله و گشنیز خرد شده را اضافه و چند دقیقه دیگر تفت دهید. هسته تمرهندی‌ها را گرفته و در آب بخیسانید و پس از 2 ساعت در مخلوط‌کن بریزید تا مایع یکنواختی به دست آید و به همراه گرد لیمو به غذا اضافه کنید و بگذارید جا بیفتد. سپس ماهی را اضافه کرده و 10 دقیقه بعد غذا حاضر است.
• این غذا برای بیماران دیابتی مفید می‌باشد.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

نماد اعتماد الکترونیکی

تمامی كالاها و خدمات این فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌ باشند و فعالیت‌ های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

بر اساس ماده 23 قانون حمایت از حقوق مولفان، کلیه آثار ارائه شده توسط سایت با مجوز نشر از صاحب امتیاز اثر می باشد.

خبرنامه